Om oss

Vår historie

Irdesign har spisskompetanse innen båtinnredning og har vært storprodusent siden siden 1980. Vi er en av de største produsentene til ettermarkedet av blandt annet Scand Boats. Vår spesialitet er å skreddersy løsninger etter kundens behov.

Ønsker du å realisere et prosjekt i hjemmet ditt kommer vi også hjem til deg for å finne en løsning som passer akkurat deg. Om visjonen din er ganske abstrakt, eller kanskje til og med litt absurd, setter vi oss ned for å finne de praktiske løsningene i sammen. Vi gir oss ikke før kunden er helt fornøyd!

SKREDDERSYDD BÅTINNREDNING

Irdesign har spisskompetanse innen båtinnredning og har vært storprodusent siden 1980. Vi er en av de største produsentene til ettermarkedet av blant annet Scand Boats. Vår spesialitet er å skreddersy løsninger etter kundens behov.

BAR/POOLBAR

Trenger du prikken over i’en som vil gjøre bassengplassen komplett? Eller kanskje du trenger en bar til bryllupet, eller til mannehulen din? Vi skreddersyr gjerne et skilt til baren din, med tittelen du ønsker!. Irdesign leverer drømmebaren ferdigstilt med lys og hvitevarer om dette er ønskelig.

POKERBORD

Ønsker du å skille deg ut på pokerkvelden kan Irdesign hjelpe deg. Vi tilbyr flotte pokerbord som også kan brukes som spisebord. Ønsker du å få gravert inn en tekst som betyr noe for deg gjør vi gjerne det!

KJØKKENINNREDNING

Irdesign tilbyr høykvalitets kjøkkeninnredninger, og det er ingen rom som er umulige. Sammen klarer vi å få utnyttet plassen hos deg best mulig uten å miste fokus på estetikken.

SPESIALDESIGNEDE DØRER

En av favorittene våre er å lage dører i samsvar med kundens ønsker. Mange kunder har et ordtak som betyr noe helt spesielt for dem, og ønsker å få dette gravert inn i en dør, ofte noe som minner dem om en de er glad i. Andre ønsker å skille seg ut og ha en ytterdør som gjør inngangspartiet til noe helt spesielt- det er kun kundens fantasi som setter begrensningene.

SØPPELDUNKSTATIV

Uten tak: 4 dunker, 2200,-, 5 dunker 2600,- Med tak: 4 dunker, 3500,-, 5 dunker 3900,- Ønsker du et stativ utenom det vanlige lager vi gjerne det!

Irdesign tilbyr alt innen kundespesifikke detaljer, og vi kommer gjerne hjem på befaring!

Kontakt oss for å høre mer om oss og våre tjenester

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle